Teramo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teramo-Stemma.png
Teramo
Tèreme  (language?)
Komune
Città di Teramo
Palazzo Castelli.
Palazzo Castelli.
Coat of arms of Teramo
Coat of arms
Nagara Italia
Wewengkon administratifAbruzzo
ProvinsiTeramo (TE)
FrazioniSee list
Pamaréntahan
 • MayorGianguido D'Alberto
Laladan
 • Gunggung152,84 km2 (5,901 sq mi)
Élepasi265 m (869 ft)
Cacah warga (31 December 2017)
 • Gunggung54.338
 • Pepadhet3,6/km2 (9,2/sq mi)
Demonym(s)Teramani
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos64100
Kodhe tilpun0861
Santo PelindungSaint Berardo
-DinaDecember 19
Situs wèbSitus jaringan resmi

Teramo iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Teramo. Jembar wewengkon 151 km2. Cacahing sing ndunungi 52.785 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi