Africo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Africo
Negara Flag of Italia Italia
Region Calabria
Provinsi Reggio Calabria (RC)
Walikutha
Area 51 km² (20 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 38°03′N, 16°8′E
Gentilic Africesi
Kodhe Telepon 0964
Kodhe Pos 89030

Africo kuwi sawijining municipality ing Provinsi Reggio Calabria, ing region Calabria, Italia. Kutha iki wewatesan karo: Bianco, Bova, Bruzzano Zeffirio, Cosoleto, Roghudi, Samo, Sant'Agata del Bianco, Staiti. Jembar wewengkon 51 km2 lan cacahing pedunung 3.463 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Africo&oldid=813379"