Villa San Giovanni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Villa San Giovanni
Coat of arms of Comune Villa San Giovanni
Municipal coat of arms
Negara Flag of Italia Italia
Region Calabria
Provinsi {{{provinsi}}}
Walikutha
Area 12 km² (5 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 38°13′N, 15°38′E,
Gentilic Villesi
Kodhe Telepon 0965
Kodhe Pos 89018
Frazioni Cannitello,Piale, Acciarello, Immacolata e Pezzo
Patron St. John the Baptist
 - Day 24 juni
Website: www.comune.villasangiovanni.rc.it
Villa San Giovanni-Stemma.png

Villa San Giovanni kuwi sawijining kutha ing Provinsi Reggio Calabria, Calabria, Italia. Kutha iki dumunung ing pinggir panté Selat Messina. Jembar wewengkon 12 km2 lan cacahing pedunung 13.428 jiwa. Kutha iki dipérang dadi: Cannitello, Piale, Acciarello, Pezzo, Case Alte, Ferrito, Porticello, lan wewatesan karo kutha utawa komunitas yakuwi: Campo Calabro, Fiumara, Reggio Calabria, lan Scilla.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Galeri[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Villa_San_Giovanni&oldid=813319"