Wikipedia:Wiki Mrebawani/Panumpukan/Artikel Sampurna II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Artikel sampurna Puteran II Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné.

Katerangan:

  • Juri mbiji kanthi ndeleng mligi kwalitas basa artikel.
  • Juri mbiji kanthi wènèh angka 0 nganti 100.
Angka Artikel Tandha tangan Biji Juri 1
(Bapa Meursault2004)
Biji Juri 2
(Bapa Prasetyo)
1 Alkimiya Teguh.budi.u rembugan 26 Agustus 2016 23.37 80 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 13.58 (UTC)[wangsuli] 70 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
2 Zebroid Nadia Yofa rembugan 2 Sèptèmber 2016 08.08 (UTC)[wangsuli] 75 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.36 (UTC)[wangsuli] 80 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
3 Barnaby Rudge Nadia Yofa rembugan 2 Sèptèmber 2016 08.11 (UTC)[wangsuli] 72 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.36 (UTC)[wangsuli] 70 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
4 Watu kramat Teguh.budi.u rembugan 5 Sèptèmber 2016 06.23‎ 80 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 13.58 (UTC)[wangsuli] 80 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
5 Leo Tolstoy Akprayogi rembugan 13 Sèptèmber 2016 08.48 (UTC)[wangsuli] 62 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.41 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
6 Sobron Aidit Akprayogi rembugan 13 Sèptèmber 2016 08.48 (UTC)[wangsuli] 65 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.41 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
7 Wong Ashkali lan Mesir Balkan Notanotheramy rembugan 14 Sèptèmber 2016 13.06 (UTC)[wangsuli] 75 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.28 (UTC)[wangsuli] 80 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
8 Wong Arwaniti Notanotheramy rembugan 14 Sèptèmber 2016 13.06 (UTC)[wangsuli] 73 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.28 (UTC)[wangsuli] 80 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
9 Jane Goodall Wijanarko12* rembugan 15 Sèptèmber 2016 12.55 (UTC)[wangsuli] 68 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.07 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
10 Jack Daniel's Wijanarko12* rembugan 15 Sèptèmber 2016 12.55 (UTC)[wangsuli] 65 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.07 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
11 Télévisi Wijanarko12* rembugan 15 Sèptèmber 2016 18.34 (UTC)[wangsuli] 60 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 14.07 (UTC)[wangsuli] 80 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
12 Tionghoa-Indonesia Endahfa rembugan 15 Sèptèmber 2016 08.11 (UTC)[wangsuli] 60 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 13.45 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
13 Ernest Prakasa Endahfa rembugan 15 Sèptèmber 2016 08.11 (UTC)[wangsuli] 60 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 13.45 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
14 Wimbledon F.C. Ardina Barata rembugan 15 Sèptèmber 2016 10.10 (UTC)[wangsuli] 55 Meursault2004ngobrol 20 Sèptèmber 2016 04.33 (UTC)[wangsuli] 60 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
15 Thomas Müller Ardina Barata rembugan 15 Sèptèmber 2016 10.10 (UTC)[wangsuli] 55 Meursault2004ngobrol 20 Sèptèmber 2016 04.33 (UTC)[wangsuli] 50 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
16 Masjid Agung Yogyakarta Yogi Ardianto rembugan 15 Sèptèmber 2016 23.19 (UTC)[wangsuli] 50 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 07.20 (UTC)[wangsuli] 50 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
17 Kebon Raja Frankfurt Yogi Ardianto rembugan 15 Sèptèmber 2016 23.19 (UTC)[wangsuli] 50 Meursault2004ngobrol 19 Sèptèmber 2016 03.43 (UTC)[wangsuli] 50 Prasetyo Pras rembugan 20 Sèptèmber 2016 08.56 (UTC)[wangsuli]
Cathetan
  • * Panganggo iki tembé mèlu Wiki Mrebawani sabubaré puteran 1, mula ing babak iki ngumpulaké 3 artikel kanggo minangkani 3 artikel sampurna (sampel) saben panyarta.