Naraguna:Wijanarko12

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dudu aku

Kanca-kanca sedaya, nami kulo Ahmad Wijanarko, nanging konco-konco nyeluk kulo Bambang. Mboten wonten hubungane, neng mbok ben.