Naraguna:Akprayogi

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Ari Prayogi

    Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Naraguna iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani

    Ari Prayogi iku mahasiswa ing Sanata Dharma. Asalé saka Wonosobo. Sakniki taksih remen maos, mboten ngertos ngenjang.