Naraguna:The tortoiseshell cat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents. - H.P. Lovecraft

Katerangan naraguna Babel
jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
id-N Pengguna ini adalah penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
is-1 Þessi notandi hefur grunnkunnáttu í íslensku máli.
nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
simple-3 This user has advanced knowledge of Simple English.
Naraguna miturut basané

Nuvola clipboard lined.svg Proyèk cilik[besut | besut sumber]

Saiki aku lagi nduwé proyèk cilik ing Wikipédia Jawa, ya iku nyoba kanggo nggawé artikel-artikel bab Kurdhistan lan sing magepokan. Ing ngisor iki pratélaning artikel sing gegayutan karo bab Kurdhistan utawa sing magepokan kang wis kasil tak gawé.

Nuvola clipboard lined.svg Liyané[besut | besut sumber]

Asia mark.svgPanganggo iki panyarta Wulan Asia Wikipédia taun 2017.
Asia mark.svgPanganggo iki panyarta Wulan Asia Wikipédia taun 2018.