Naraguna:The tortoiseshell cat

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents. - H.P. Lovecraft

    Katerangan naraguna Babel
    jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
    id-N Pengguna ini merupakan penutur asli bahasa Indonesia.
    en-3 This user has advanced knowledge of English.
    is-1 Þessi notandi hefur grunnkunnáttu í íslensku máli.
    nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
    simple-3 This user has advanced knowledge of Simple English.
    Naraguna miturut basané

    Nuvola clipboard lined.svg Proyèk cilik[besut | besut sumber]

    Saiki aku lagi nduwé proyèk cilik ing Wikipédia Jawa, ya iku nyoba kanggo nggawé artikel-artikel bab Kurdhistan lan sing magepokan. Ing ngisor iki pratélaning artikel sing gegayutan karo bab Kurdhistan utawa sing magepokan kang wis kasil tak gawé.

    Asia mark.svgNaraguna iki panyarta Wulan Asia Wikipédia taun 2017.
    Asia mark.svgNaraguna iki panyarta Wulan Asia Wikipédia taun 2018.