Naraguna:Nadia Yofa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uduk Aku

Kulo sinau Basa Jawa wonten ing perpustakaan TBY.