Universitas 17 Agustus 1945 Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
UNIVERSITAS 17 AGUSTUS 1945 SEMARANG
Universitas 17 Agustus Semarang (UNTAG).jpg
JenisSwasta
Rèktor....
LokasiJl. Dalan Pawiyatan Luhur IV Bendan Dhuwur Semarang 50233 (Kampus Utama). Semarang, Indonésia
Situs webhttp://untagsmg.ac.id

Universitas 17 Agustus 1945 utawa bisa disingkat (UNTAG) iku kang dumunung ing tlatah kutha Semarang kang kapengkar déning 6 kampus ya iku:

  • Kampus 1:Dalan Pawiyatun Luhur Semarang
  • Kampus 2:Dalan Seteran Dalam Nomer.9 Semarang
  • Kampus 3:Dalan Pemuda Nomer.70 Semarang
  • Kampus 4:Dalan Imam Bonjol Nomer.161 Semarang
  • Kampus 5:Dalan Ki Mangun Sarkara Nomer.19 Semarang
  • Kampus 6:Dalan Siliwangi Nomer.350 Semarang

Universitas 17 Agustus 1945 (UNTAG) madeg wiwit taun 1967 43 kanthi adidasar landasan Nasionalismé.Lulusan utawa alumni biyasa makarya ana ing pamaréntahan kaya ta, BUMN/BUM, Perusahaan Swasta/Asing, Kepulisian, Kejaksaan, Kehakiman, Advokat, Perbankan, Kontraktor, Akuntan, Wartawan, Paneliti, Wiraswasta, lan aktivitas Lembaga Swadaya Masarakat ing sakwengkar panjuru tanah air.Lan kapérang ing 6 fakultas kaya ta:

Uga delengen[besut | besut sumber]