Menyang kontèn

Trayu, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Trayu
Désa
Trayu kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Trayu
Trayu
Trayu kapernah ing Jawa Tengah
Trayu
Trayu
Trayu kapernah ing Indonesia
Trayu
Trayu
Koordhinat: 7°26′09″S 110°41′51″E / 7.43575°S 110.69747°E / -7.43575; 110.69747Koordhinat: 7°26′09″S 110°41′51″E / 7.43575°S 110.69747°E / -7.43575; 110.69747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2014

Trayu iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.