Menyang kontèn

Tanjungsari, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjungsari
Désa
Tanjungsari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tanjungsari
Tanjungsari
Tanjungsari kapernah ing Jawa Tengah
Tanjungsari
Tanjungsari
Tanjungsari kapernah ing Indonesia
Tanjungsari
Tanjungsari
Koordhinat: 7°25′25″S 110°40′00″E / 7.42359°S 110.66671°E / -7.42359; 110.66671Koordhinat: 7°25′25″S 110°40′00″E / 7.42359°S 110.66671°E / -7.42359; 110.66671
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2015

Tanjungsari iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.