Bangak, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangak
Désa
Bangak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bangak
Bangak
Bangak kapernah ing Jawa Tengah
Bangak
Bangak
Bangak kapernah ing Indonésia
Bangak
Bangak
Koordhinat: 7°17′58″S 110°39′22″E / 7.29941°S 110.65605°E / -7.29941; 110.65605Koordhinat: 7°17′58″S 110°39′22″E / 7.29941°S 110.65605°E / -7.29941; 110.65605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Bangak iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)