Banyudana, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyudana
Désa
Banyudana kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Jawa Tengah
Banyudana
Banyudana
Banyudana kapernah ing Indonésia
Banyudana
Banyudana
Koordhinat: 7°22′46″S 110°38′37″E / 7.37939°S 110.64356°E / -7.37939; 110.64356Koordhinat: 7°22′46″S 110°38′37″E / 7.37939°S 110.64356°E / -7.37939; 110.64356
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Banyudana iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)