Menyang kontèn

Ketaon, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketaon
Désa
Ketaon kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Ketaon
Ketaon
Ketaon kapernah ing Jawa Tengah
Ketaon
Ketaon
Ketaon kapernah ing Indonesia
Ketaon
Ketaon
Koordhinat: 7°35′08″S 110°33′22″E / 7.58569°S 110.55608°E / -7.58569; 110.55608Koordhinat: 7°35′08″S 110°33′22″E / 7.58569°S 110.55608°E / -7.58569; 110.55608
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2009

Ketaon iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.