Menyang kontèn

Batan, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batan
Désa
Batan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Batan
Batan
Batan kapernah ing Jawa Tengah
Batan
Batan
Batan kapernah ing Indonesia
Batan
Batan
Koordhinat: 7°21′30″S 110°43′07″E / 7.35826°S 110.71849°E / -7.35826; 110.71849Koordhinat: 7°21′30″S 110°43′07″E / 7.35826°S 110.71849°E / -7.35826; 110.71849
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2011

Batan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.