Menyang kontèn

Dhukuh, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhukuh
Désa
Dhukuh kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhukuh
Dhukuh
Dhukuh kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuh
Dhukuh
Dhukuh kapernah ing Indonesia
Dhukuh
Dhukuh
Koordhinat: 7°34′56″S 110°39′25″E / 7.58227°S 110.65692°E / -7.58227; 110.65692Koordhinat: 7°34′56″S 110°39′25″E / 7.58227°S 110.65692°E / -7.58227; 110.65692
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2001

Dhukuh iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.