Dhukuh, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhukuh
Désa
Dhukuh kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhukuh
Dhukuh
Dhukuh kapernah ing Jawa Tengah
Dhukuh
Dhukuh
Dhukuh kapernah ing Indonésia
Dhukuh
Dhukuh
Koordhinat: 7°34′56″S 110°39′25″E / 7.58227°S 110.65692°E / -7.58227; 110.65692Koordhinat: 7°34′56″S 110°39′25″E / 7.58227°S 110.65692°E / -7.58227; 110.65692
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2001

Dhukuh iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)