Bendhan, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendhan
Désa
Bendhan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bendhan
Bendhan
Bendhan kapernah ing Jawa Tengah
Bendhan
Bendhan
Bendhan kapernah ing Indonésia
Bendhan
Bendhan
Koordhinat: 7°27′38″S 110°43′24″E / 7.46059°S 110.72343°E / -7.46059; 110.72343Koordhinat: 7°27′38″S 110°43′24″E / 7.46059°S 110.72343°E / -7.46059; 110.72343
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2008

Bendhan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)