Menyang kontèn

Jipangan, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jipangan
Désa
Jipangan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jipangan
Jipangan
Jipangan kapernah ing Jawa Tengah
Jipangan
Jipangan
Jipangan kapernah ing Indonesia
Jipangan
Jipangan
Koordhinat: 7°12′20″S 110°45′44″E / 7.2056°S 110.7621°E / -7.2056; 110.7621Koordhinat: 7°12′20″S 110°45′44″E / 7.2056°S 110.7621°E / -7.2056; 110.7621
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2002

Jipangan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.