Kuwiran, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuwiran
Désa
Kuwiran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kuwiran
Kuwiran
Kuwiran kapernah ing Jawa Tengah
Kuwiran
Kuwiran
Kuwiran kapernah ing Indonésia
Kuwiran
Kuwiran
Koordhinat: 7°20′29″S 110°47′01″E / 7.34151°S 110.78363°E / -7.34151; 110.78363Koordhinat: 7°20′29″S 110°47′01″E / 7.34151°S 110.78363°E / -7.34151; 110.78363
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2005

Kuwiran iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)