Menyang kontèn

Kuwiran, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kuwiran
Désa
Kuwiran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kuwiran
Kuwiran
Kuwiran kapernah ing Jawa Tengah
Kuwiran
Kuwiran
Kuwiran kapernah ing Indonesia
Kuwiran
Kuwiran
Koordhinat: 7°20′29″S 110°47′01″E / 7.34151°S 110.78363°E / -7.34151; 110.78363Koordhinat: 7°20′29″S 110°47′01″E / 7.34151°S 110.78363°E / -7.34151; 110.78363
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2005

Kuwiran iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.