Menyang kontèn

Cangkringan, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cangkringan
Désa
Cangkringan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Cangkringan
Cangkringan
Cangkringan kapernah ing Jawa Tengah
Cangkringan
Cangkringan
Cangkringan kapernah ing Indonesia
Cangkringan
Cangkringan
Koordhinat: 7°30′23″S 110°42′25″E / 7.50639°S 110.70687°E / -7.50639; 110.70687Koordhinat: 7°30′23″S 110°42′25″E / 7.50639°S 110.70687°E / -7.50639; 110.70687
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2006

Cangkringan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.