Menyang kontèn

Sambon, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sambon
Désa
Sambon kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sambon
Sambon
Sambon kapernah ing Jawa Tengah
Sambon
Sambon
Sambon kapernah ing Indonesia
Sambon
Sambon
Koordhinat: 7°11′53″S 110°42′54″E / 7.198°S 110.71506°E / -7.198; 110.71506Koordhinat: 7°11′53″S 110°42′54″E / 7.198°S 110.71506°E / -7.198; 110.71506
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2004

Sambon iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.