Dhenggungan, Banyudana, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhenggungan
Désa
Dhenggungan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhenggungan
Dhenggungan
Dhenggungan kapernah ing Jawa Tengah
Dhenggungan
Dhenggungan
Dhenggungan kapernah ing Indonésia
Dhenggungan
Dhenggungan
Koordhinat: 7°29′00″S 110°42′55″E / 7.48322°S 110.7153°E / -7.48322; 110.7153Koordhinat: 7°29′00″S 110°42′55″E / 7.48322°S 110.7153°E / -7.48322; 110.7153
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBanyudana
Kodhe laladan
administrasi
33.09.09.2012

Dhenggungan iku désa ing Kacamatan Banyudana, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)