Thithang, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Thithang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTitang
Thithang kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Thithang
Thithang
Thithang kapernah ing Jawa Tengah
Thithang
Thithang
Thithang kapernah ing Indonésia
Thithang
Thithang
Koordhinat: 7°45′04″S 110°32′32″E / 7.75114°S 110.54222°E / -7.75114; 110.54222Koordhinat: 7°45′04″S 110°32′32″E / 7.75114°S 110.54222°E / -7.75114; 110.54222
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2004

Thithang iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)