Samapura, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samapura
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSomopuro
Samapura kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Samapura
Samapura
Samapura kapernah ing Jawa Tengah
Samapura
Samapura
Samapura kapernah ing Indonésia
Samapura
Samapura
Koordhinat: 7°44′54″S 110°32′08″E / 7.74832°S 110.53554°E / -7.74832; 110.53554Koordhinat: 7°44′54″S 110°32′08″E / 7.74832°S 110.53554°E / -7.74832; 110.53554
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2005

Samapura iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)