Dhompyongan, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhompyongan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDompyongan
Dhompyongan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Dhompyongan
Dhompyongan
Dhompyongan kapernah ing Jawa Tengah
Dhompyongan
Dhompyongan
Dhompyongan kapernah ing Indonésia
Dhompyongan
Dhompyongan
Koordhinat: 7°43′16″S 110°31′47″E / 7.72122°S 110.52959°E / -7.72122; 110.52959Koordhinat: 7°43′16″S 110°31′47″E / 7.72122°S 110.52959°E / -7.72122; 110.52959
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2016

Dhompyongan iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)