Pakahan, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pakahan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakahan
Pakahan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pakahan
Pakahan
Pakahan kapernah ing Jawa Tengah
Pakahan
Pakahan
Pakahan kapernah ing Indonésia
Pakahan
Pakahan
Koordhinat: 7°44′10″S 110°34′44″E / 7.73612°S 110.57897°E / -7.73612; 110.57897Koordhinat: 7°44′10″S 110°34′44″E / 7.73612°S 110.57897°E / -7.73612; 110.57897
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2001

Pakahan iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)