Menyang kontèn

Pakahan, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakahan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°44′10″S 110°34′44″E / 7.73612°S 110.57897°E / -7.73612; 110.57897Koordhinat: 7°44′10″S 110°34′44″E / 7.73612°S 110.57897°E / -7.73612; 110.57897
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2001

Pakahan iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.