Bakung, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bakung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBakung
Bakung kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Bakung
Bakung
Bakung kapernah ing Jawa Tengah
Bakung
Bakung
Bakung kapernah ing Indonésia
Bakung
Bakung
Koordhinat: 7°44′27″S 110°33′27″E / 7.74075°S 110.55738°E / -7.74075; 110.55738Koordhinat: 7°44′27″S 110°33′27″E / 7.74075°S 110.55738°E / -7.74075; 110.55738
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2008

Bakung iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.