Menyang kontèn

Plawikan, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Plawikan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlawikan
Plawikan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Plawikan
Plawikan
Plawikan kapernah ing Jawa Tengah
Plawikan
Plawikan
Plawikan kapernah ing Indonesia
Plawikan
Plawikan
Koordhinat: 7°43′24″S 110°33′51″E / 7.72323°S 110.56425°E / -7.72323; 110.56425Koordhinat: 7°43′24″S 110°33′51″E / 7.72323°S 110.56425°E / -7.72323; 110.56425
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2011

Plawikan iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.