Karangdhukuh, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangdhukuh
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangdukuh
Karangdhukuh kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Karangdhukuh
Karangdhukuh
Karangdhukuh kapernah ing Jawa Tengah
Karangdhukuh
Karangdhukuh
Karangdhukuh kapernah ing Indonésia
Karangdhukuh
Karangdhukuh
Koordhinat: 7°43′30″S 110°34′12″E / 7.7249°S 110.56993°E / -7.7249; 110.56993Koordhinat: 7°43′30″S 110°34′12″E / 7.7249°S 110.56993°E / -7.7249; 110.56993
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2010

Karangdhukuh iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)