Kraguman, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kraguman
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKraguman
Kraguman kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kraguman
Kraguman
Kraguman kapernah ing Jawa Tengah
Kraguman
Kraguman
Kraguman kapernah ing Indonésia
Kraguman
Kraguman
Koordhinat: 7°43′08″S 110°33′14″E / 7.71896°S 110.55384°E / -7.71896; 110.55384Koordhinat: 7°43′08″S 110°33′14″E / 7.71896°S 110.55384°E / -7.71896; 110.55384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2012

Kraguman iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)