Tangkisanpos, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tangkisanpos
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTangkisanpos
Tangkisanpos kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tangkisanpos
Tangkisanpos
Tangkisanpos kapernah ing Jawa Tengah
Tangkisanpos
Tangkisanpos
Tangkisanpos kapernah ing Indonésia
Tangkisanpos
Tangkisanpos
Koordhinat: 7°44′21″S 110°32′32″E / 7.73917°S 110.54231°E / -7.73917; 110.54231Koordhinat: 7°44′21″S 110°32′32″E / 7.73917°S 110.54231°E / -7.73917; 110.54231
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2006

Tangkisanpos iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)