Ngering, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngering
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgering
Ngering kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngering
Ngering
Ngering kapernah ing Jawa Tengah
Ngering
Ngering
Ngering kapernah ing Indonésia
Ngering
Ngering
Koordhinat: 7°44′33″S 110°34′04″E / 7.74253°S 110.56782°E / -7.74253; 110.56782Koordhinat: 7°44′33″S 110°34′04″E / 7.74253°S 110.56782°E / -7.74253; 110.56782
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan

Ngering iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)