Gondhangan, Jaganalan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gondhangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondangan
Gondhangan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gondhangan
Gondhangan
Gondhangan kapernah ing Jawa Tengah
Gondhangan
Gondhangan
Gondhangan kapernah ing Indonésia
Gondhangan
Gondhangan
Koordhinat: 7°44′12″S 110°32′59″E / 7.73666°S 110.54971°E / -7.73666; 110.54971Koordhinat: 7°44′12″S 110°32′59″E / 7.73666°S 110.54971°E / -7.73666; 110.54971
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.08.2007

Gondhangan iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.