Menyang kontèn

Setatsiyun Zenshōji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Zenshōji

禅昌寺駅
Setatsiyun Zenshōji ing Februari 2007
LokasiHagiwara-cho Churo, Gero-shi, Gifu-ken 509-2514
Jepang
Koordinat35°50′57″N 137°13′31″E / 35.849144°N 137.225194°E / 35.849144; 137.225194Koordhinat: 35°50′57″N 137°13′31″E / 35.849144°N 137.225194°E / 35.849144; 137.225194
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal93.5 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka5 Mei 1931
Lokasi pada peta
Setatsiyun Zenshōji kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Zenshōji
Setatsiyun Zenshōji
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Zenshōji kapernah ing Jepang
Setatsiyun Zenshōji
Setatsiyun Zenshōji
Setatsiyun Zenshōji (Jepang)

Setatsiyun Zenshōji (禅昌寺駅 Zenshōji-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Gero, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Zenshōji dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 93.5 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]