Menyang kontèn

Setatsiyun Sakakami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sakakami

坂上駅
Setatsiyun Sakakami ing September 2007
LokasiMiyakawa-cho Hayashi, Hida-shi, Gifu-ken 09-4423
Jepang
Koordinat36°19′38″N 137°08′29″E / 36.3271°N 137.1414°E / 36.3271; 137.1414Koordhinat: 36°19′38″N 137°08′29″E / 36.3271°N 137.1414°E / 36.3271; 137.1414
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal166.6 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka12 November 1933
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sakakami kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Sakakami
Setatsiyun Sakakami
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Sakakami kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sakakami
Setatsiyun Sakakami
Setatsiyun Sakakami (Jepang)

Setatsiyun Sakakami (坂上駅 Sakakami-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Hida, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sakakami dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 166.6 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Sakakami ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub