Menyang kontèn

Setatsiyun Kamiasō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kamiasō

上麻生駅
Setatsiyun Kamiasō ing December 2008
Lokasi2272 Kamiasō, Hichisō-cho, Kamo-gun, Gifu-ken 509-0401
Jepang
Koordinat35°32′29″N 137°07′07″E / 35.5414°N 137.1186°E / 35.5414; 137.1186Koordhinat: 35°32′29″N 137°07′07″E / 35.5414°N 137.1186°E / 35.5414; 137.1186
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal43.2 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka20 Maret 1924
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kamiasō kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Kamiasō
Setatsiyun Kamiasō
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Kamiasō kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kamiasō
Setatsiyun Kamiasō
Setatsiyun Kamiasō (Jepang)

Setatsiyun Kamiasō (上麻生駅 Kamiasō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Hichisō, Distrik Kamo, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kamiasō dilayani dening Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 43.2 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Deleng uga[besut | besut sumber]