Menyang kontèn

Setatsiyun Nagisa (Gifu)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Nagisa

渚駅
Setatsiyun Nagisa ing Januari 2009
LokasiKuguno-cho Nagisa, Takayama-shi, Gifu-ken 509-3213
Jepang
Koordinat36°0′5.17″N 137°17′16.97″E / 36.0014361°N 137.2880472°E / 36.0014361; 137.2880472Koordhinat: 36°0′5.17″N 137°17′16.97″E / 36.0014361°N 137.2880472°E / 36.0014361; 137.2880472
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal115.9 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Oktober 1934
Dibangun kembali1998
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nagisa kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Nagisa
Setatsiyun Nagisa
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Nagisa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nagisa
Setatsiyun Nagisa
Setatsiyun Nagisa (Jepang)

Setatsiyun Nagisa (渚駅 Nagisa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Takayama, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nagisa dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 115.9 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Nagisa (Gifu) ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub