Menyang kontèn

Setatsiyun Hida-Kanayama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hida-Kanayama

飛騨金山駅
Setatsiyun Hida-Kanayama ing Dhesember 2011
LokasiKanayama-cho Ofunato, Gero-shi, Gifu-ken 509-1614
Jepang
Koordinat35°39′45″N 137°09′51″E / 35.6625°N 137.1641°E / 35.6625; 137.1641Koordhinat: 35°39′45″N 137°09′51″E / 35.6625°N 137.1641°E / 35.6625; 137.1641
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal66.7 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron pulo + 1 peron samping
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka21 Maret 1928
Penumpang
FY2016209 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hida-Kanayama kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Hida-Kanayama
Setatsiyun Hida-Kanayama
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Hida-Kanayama kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hida-Kanayama
Setatsiyun Hida-Kanayama
Setatsiyun Hida-Kanayama (Jepang)

Setatsiyun Hida-Kanayama (飛騨金山駅 Hida-Kanayama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Gero, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Hida-Kanayama dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 66.7 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 岐阜県統計書(平成28年) [Gifu Prefecture Statistics (Fiscal 2016)] (PDF) . Japan: Gifu Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 26 October 2017. Dibukak ing 11 October 2017.