Menyang kontèn

Setatsiyun Hida-Osaka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hida-Osaka

飛騨小坂駅
Setatsiyun Hida-Osaka ing Agustus 2009
LokasiOsaka-machi, Oshima, Gero-shi, Gifu-ken 509-3106
Jepang
Koordinat35°57′04″N 137°15′26″E / 35.9510°N 137.2571°E / 35.9510; 137.2571Koordhinat: 35°57′04″N 137°15′26″E / 35.9510°N 137.2571°E / 35.9510; 137.2571
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal108.8 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron pulo
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Agustus 1933
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hida-Osaka kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Hida-Osaka
Setatsiyun Hida-Osaka
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Hida-Osaka kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hida-Osaka
Setatsiyun Hida-Osaka
Setatsiyun Hida-Osaka (Jepang)

Setatsiyun Hida-Osaka (飛騨小坂駅 Hida-Osaka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Gero, Prefektur Gifu, Jepang, operated by Central Japan Railway Company (JR Central).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Hida-Osaka dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 108.8 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Cithakan:Gifu-railstation-stub