Menyang kontèn

Setatsiyun Kobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kobi

古井駅
Setatsiyun Kobi ing Oktober 2017
Lokasi1-139 Moriyama-cho, Minokamo-shi, Gifu-ken 505-0021
Jepang
Koordinat35°27′27″N 137°02′51″E / 35.4575°N 137.0475°E / 35.4575; 137.0475Koordhinat: 35°27′27″N 137°02′51″E / 35.4575°N 137.0475°E / 35.4575; 137.0475
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal30.3 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 November 1922
Dibangun kembali2017
Penumpang
FY2016369 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kobi kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Kobi
Setatsiyun Kobi
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Kobi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kobi
Setatsiyun Kobi
Setatsiyun Kobi (Jepang)

Setatsiyun Kobi (古井駅 Kobi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Minokamo, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kobi dilayani dening Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 30.3 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 岐阜県統計書(平成27年) [Gifu Prefecture Statistics (Fiscal 2015)] (PDF) . Japan: Gifu Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 21 September 2016. Dibukak ing 11 October 2017.