Menyang kontèn

Setatsiyun Kuguno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kuguno

久々野駅
Setatsiyun Kuguno ing Agustus 2013
LokasiKuguno-cho Kuguno, Takayama-shi, Gifu-ken 509-3205
Jepang
Koordinat36°03′08″N 137°16′37″E / 36.0522°N 137.2770°E / 36.0522; 137.2770Koordhinat: 36°03′08″N 137°16′37″E / 36.0522°N 137.2770°E / 36.0522; 137.2770
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal123.2 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Oktober 1934
Penumpang
FY2016209 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kuguno kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Kuguno
Setatsiyun Kuguno
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Kuguno kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kuguno
Setatsiyun Kuguno
Setatsiyun Kuguno (Jepang)

Setatsiyun Kuguno (久々野駅 Kuguno-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Takayama, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kuguno dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 123.2 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 岐阜県統計書(平成28年) [Gifu Prefecture Statistics (Fiscal 2016)] (PDF) . Japan: Gifu Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 26 October 2017. Dibukak ing 11 October 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kuguno ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub