Menyang kontèn

Setatsiyun Sugisaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sugisaki

杉崎駅
Setatsiyun Sugisaki ing Maret 2009
LokasiFurukawa-cho Numa-cho, Hida-shi, Gifu-ken 509-4214
Jepang
Koordinat36°15′01″N 137°10′09″E / 36.2502°N 137.1691°E / 36.2502; 137.1691Koordhinat: 36°15′01″N 137°10′09″E / 36.2502°N 137.1691°E / 36.2502; 137.1691
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal153.6 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Dhesember 1952
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sugisaki kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Sugisaki
Setatsiyun Sugisaki
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Sugisaki kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sugisaki
Setatsiyun Sugisaki
Setatsiyun Sugisaki (Jepang)

Setatsiyun Sugisaki (杉崎駅 Sugisaki-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Hida, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sugisaki dilayani dening Jalur Utami Takayama Main Line, lan nduweni adoh 153.6 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Gifu-railstation-stub