Menyang kontèn

Setatsiyun Mino-Ōta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CG07 CI00
Setatsiyun Mino-Ōta

美濃太田駅
Setatsiyun Mino-Ōta ing September 2008
LokasiŌta-machi, Minokamo-shi, Gifu-ken 505-0041
Jepang
Koordinat35°26′44″N 137°01′10″E / 35.4456553°N 137.0193923°E / 35.4456553; 137.0193923Koordhinat: 35°26′44″N 137°01′10″E / 35.4456553°N 137.0193923°E / 35.4456553; 137.0193923
Operator
Jalur
Letak dari pangkal37.3 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron pulo + 1 peron samping
Jumlah jalur5
Konstruksi
Jenis strukturdhuwur lemah
Informasi lain
StatusNduweni staf (Midori no Madoguchi)
Kode stasiunCG07, CI00
Sejarah
Dibuka28 Dhesember 1918
Dibangun kembali1998
Penumpang
FY20162.776 per dina (JR) + 416 (Nagaragawa Railway)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Mino-Ōta kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Mino-Ōta
Setatsiyun Mino-Ōta
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Mino-Ōta kapernah ing Jepang
Setatsiyun Mino-Ōta
Setatsiyun Mino-Ōta
Setatsiyun Mino-Ōta (Jepang)

Setatsiyun Mino-Ōta (美濃太田駅 Mino-Ōta-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Minokamo, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central) lan operator sepur sektor katelu Nagaragawa Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Mino-Ōta dilayani dening Jalur Utama Takayama, lan nduweni adoh 37.3 kilometer saka titik awal rasmi saka jalur kasebut ing Gifu. Setatsiyun kasebut uga menika setatsiyun terminal kanggo Jalur Taita lan Nagaragawa Railway Etsumi-Nan Line.

Referensi[besut | besut sumber]