Menyang kontèn

Setatsiyun Naka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CG02
Setatsiyun Naka

那加駅
Setatsiyun Naka ing September 2006
Lokasi49-1 Naka-Honmachi, Kakamigahara-shi, Gifu-ken 504-0966
Jepang
Koordinat35°24′02″N 136°50′09″E / 35.4006°N 136.8358°E / 35.4006; 136.8358Koordhinat: 35°24′02″N 136°50′09″E / 35.4006°N 136.8358°E / 35.4006; 136.8358
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal22.5 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunCG02
Sejarah
Dibuka1 November 1920
Penumpang
FY20151.153 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Naka kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Naka
Setatsiyun Naka
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Naka kapernah ing Jepang
Setatsiyun Naka
Setatsiyun Naka
Setatsiyun Naka (Jepang)

Setatsiyun Naka (那加駅 Naka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Kakamigahara, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).[1]

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Naka dilayani dening Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 7.2 kilometer saka titik awal resmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 駅掲示用時刻表の案内表記。これらはJR東海公式サイトの各駅の時刻表で参照可能(2015年1月現在)。