Menyang kontèn

Setatsiyun Sakahogi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CG06
Setatsiyun Sakahogi

坂祝駅
Setatsiyun Sakahogi ing Agustus 2008
Lokasi363 Torikumi, Sakahoka-cho, Kamo-gun, Gifu-ken 505-0075
Jepang
Koordinat35°25′35″N 136°58′36″E / 35.4264°N 136.9766°E / 35.4264; 136.9766Koordhinat: 35°25′35″N 136°58′36″E / 35.4264°N 136.9766°E / 35.4264; 136.9766
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal22.5 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunCG06
Sejarah
Dibuka12 November 1921[1]
Penumpang
FY2016411 per dina[2]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sakahogi kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Sakahogi
Setatsiyun Sakahogi
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Sakahogi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sakahogi
Setatsiyun Sakahogi
Setatsiyun Sakahogi (Jepang)

Setatsiyun Sakahogi (坂祝駅 Sakahogi-eki?) yaiku setatiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Sakahogi, Distrik Kamo, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sakahogi dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 22.5 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 坂祝町の年表 (PDF). Sakahogi official website . Diarsip saka sing asli (PDF) ing 1 October 2011. Dibukak ing 25 August 2011.
  2. 岐阜県統計書(平成28年), Section 114 鉄道の運輸状況 (1) 東海旅客鉄道、日本貨物鉄道 [Gifu Prefecture Statistics (Fiscal 2016)] (PDF) . Japan: Gifu Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 26 October 2017. Dibukak ing 11 October 2017.