Menyang kontèn

Setatsiyun Nagamori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CG01
Setatsiyun Nagamori

長森駅
Setatsiyun Nagamori ing Juni 2006
Lokasi2-14-12 Kuramae, Gifu-shi, Gifu-ken 500-8233
Jepang
Koordinat35°24′06″N 136°48′12″E / 35.4018°N 136.8032°E / 35.4018; 136.8032Koordhinat: 35°24′06″N 136°48′12″E / 35.4018°N 136.8032°E / 35.4018; 136.8032
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal4.2 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka1 November 1920
Penumpang
FY2015643 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nagamori kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Nagamori
Setatsiyun Nagamori
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Nagamori kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nagamori
Setatsiyun Nagamori
Setatsiyun Nagamori (Jepang)

Setatsiyun Nagamori (長森駅 Nagamori-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Gifu, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Bebarengan karo Setatsiyun Gifu lan Setatsiyun Nishi-Gifu, setatsiyun kasebut menika salah sijining saka telu setatsiyun JR Central ing kutha Gifu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nagamori dilayani dening Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 4.2 kilometer saka titik awal resmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 岐阜県統計書(平成28年) [Gifu Prefecture Statistics (Fiscal 2016)] (PDF) . Japan: Gifu Prefecture. 2017. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2017-10-26. Dibukak ing 11 Oktober 2017.