Menyang kontèn

Setatsiyun Shimoasō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shimoasō

下麻生駅
Setatsiyun Shimoasō ing September 2009
Lokasi295 Kitakawabe, Kawabe-cho, Kamo-guni, Gifu-ken 509-0302
Jepang
Koordinat35°30′54″N 137°05′13″E / 35.5150°N 137.0870°E / 35.5150; 137.0870Koordhinat: 35°30′54″N 137°05′13″E / 35.5150°N 137.0870°E / 35.5150; 137.0870
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal37.9 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 November 1922
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shimoasō kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Shimoasō
Setatsiyun Shimoasō
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Shimoasō kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shimoasō
Setatsiyun Shimoasō
Setatsiyun Shimoasō (Jepang)

Setatsiyun Shimoasō (下麻生駅 Shimoasō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Kawabe, Distrik Kamo, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Shimoasō dilayani dening Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 37.9 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Referensi[besut | besut sumber]