Menyang kontèn

Setatsiyun Tsunogawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Tsunogawa

角川駅
Setatsiyun Tsunogawa ing Juli 2008
LokasiKawai-cho Komukari, Takayama-shi, Gifu-ken 509-4302
Jepang
Koordinat36°18′00″N 137°06′46″E / 36.3001°N 137.1129°E / 36.3001; 137.1129Koordhinat: 36°18′00″N 137°06′46″E / 36.3001°N 137.1129°E / 36.3001; 137.1129
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal161.7 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Oktober 1934
Lokasi pada peta
Setatsiyun Tsunogawa kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Tsunogawa
Setatsiyun Tsunogawa
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Tsunogawa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Tsunogawa
Setatsiyun Tsunogawa
Setatsiyun Tsunogawa (Jepang)

Setatsiyun Tsunogawa (角川駅 Tsunogawa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Hida, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Tsunogawa dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 161.7 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasbue ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Tsunogawa ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub