Menyang kontèn

Setatsiyun Hozue

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hozue

上枝駅
Setatsiyun Hozue ing Dhesember 2011
LokasiShimokiri-cho, Takayama-shi, Gifu-ken 506-0041
Jepang
Koordinat36°10′51″N 137°14′43″E / 36.1809°N 137.2452°E / 36.1809; 137.2452Koordhinat: 36°10′51″N 137°14′43″E / 36.1809°N 137.2452°E / 36.1809; 137.2452
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal141.0 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Oktober 1934
Penumpang
FY201512 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hozue kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Hozue
Setatsiyun Hozue
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Hozue kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hozue
Setatsiyun Hozue
Setatsiyun Hozue (Jepang)

Setatsiyun Hozue (上枝駅 Hozue-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Takayama, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Hozue dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 141.0 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hozue ing Wikimedia Commons


Cithakan:Gifu-railstation-stub