Menyang kontèn

Setatsiyun Hida-Hosoe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hida-Hosoe

飛騨細江駅
Setatsiyun Hida-Hosoe ing Oktober 2008
LokasiFurukawa-cho Ukesamaru, Hida-shi, Gifu-ken 509-4203
Jepang
Koordinat36°15′41″N 137°08′43″E / 36.2615°N 137.1454°E / 36.2615; 137.1454Koordhinat: 36°15′41″N 137°08′43″E / 36.2615°N 137.1454°E / 36.2615; 137.1454
Operator JR Central
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal156.0 km saka Gifu
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka25 Oktober 1934
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hida-Hosoe kapernah ing Gifu Prefecture
Setatsiyun Hida-Hosoe
Setatsiyun Hida-Hosoe
Lokasi di Gifu Prefecture
Setatsiyun Hida-Hosoe kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hida-Hosoe
Setatsiyun Hida-Hosoe
Setatsiyun Hida-Hosoe (Jepang)

Setatsiyun Hida-Hosoe (飛騨細江駅 Hida-Hosoe-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Hida, Prefektur Gifu, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Hida-Hosoe dilayani dening JR Central Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 156.0 kilometer saka titik awal rasmi jalur kasebut ing Gifu.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Gifu-railstation-stub